Tudnátok ide belinkelni egy olyan, megbízható webáruházat ahol kapható a galaxy s8 snapdragon835 peocessorral?
Amiket eddig én találtam ott mindenhol az exynos processor van benne, de elméletileg van snapdragonos változat is.
Fontos hogy lehessen utánvéttel fizetni és hogy szállítsanak magyarországi címre.
Igen ezt tudom, de esetleg külföldi webáruház nincsen amiből lehetne rendelni?
Nem lényeges hogy legyen magyar nyelvű menüje.
Azért szeretném a snapdragonossat mert egyrészt stabilabb, másrészt pedig fejlettebb a gyorstöltési technológia benne.
Amerikából biztosan lehet rendelni, oda tudtommal a Snapis változat jutott. De a szállítás+ÁFA miatt könnyen lehet, hogy drágábban jönnél ki, mintha itthon vennéd és a garanciáztatás sem biztos, hogy itthon megoldható. Töltés sebességét tekintve lehet, hogy gyorsabb a SD835-ös, de stabilitás szempontjából az lenne a logikusabb, ha az Exynos optimalizáltabb lenne, ha már a Samsung saját fejlesztésű SoC-je. Amúgy ugyanazt tudja mindkettő: https://www.youtube.com/watch?v=2fugGkEIpVk
Webáruháznak talán ottani Amazon, bár nem biztos, hogy szállítanak Magyarországra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!