Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy működik az, hogy a...

Hogy működik az, hogy a T-mobile-nál készülékváltással is lehet telefont venni? ( Ráadásul jóval olcsóbban)?

Figyelt kérdés
Nekem van ott Mix-es előfizetésem, de le szeretném cserélni a telómat, mert nem jön be. És láttam, hogy jópár telcsi van 990 ft-os áron, részletre! Valaki kifejtené nekem, aki tudja, hogyan működik? Köszönöm!
2010. máj. 16. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem kijavítanak, ha nem jól tudom.

Nálam úgy volt, 2007 decemberében vettem előfizetéses telót 2 év hűséggel. Mikor az lejárt, akkor bementem és kértem a kiválasztott másik telót. Látták, hogy lejárt a 2 év és így az akciós áron megkaptam az újat és meghosszabították a hűségidőt.

2010. máj. 16. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Készülékváltás meglévő előfizetés megtartásával 18 hónap után lehetséges!Ha megvan a 18 hó akkor csak be kell menni az ügyfélszolgálatra és elmondani szándékunkat, a készülék ára annyival lesz olcsóbb ahány hűségpontot gyűjtöttünk és az előfizetés időtartama is számít.Másik lehetőség hogy Webshop-ban vásárolunk a készülékcsere opcióval, itt csak a netes utasításokat kell követni és pár napon belül ingyen kiszállítják a terméket.Ennek előnye az hogy netes rendelés esetén még plussz árengedményt kapunk ami több eze forint is lehet !

Én például most áprilisban cseréltem így le készülékem, és egy Lg Kp502-est mindössze 165 Ft ért kaptam meg.

2010. máj. 16. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
PERSZE,MEGKAPTAD 165FK-ÉRT AZT A IPARI HULLADÉKOT
2010. máj. 16. 15:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nekem 1 éves az előfizum... akkor én nem kaphatok új telcsit, pl.: 990 ft-ért...
2010. máj. 16. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Te majom!

Az Lg az egyik legjobb minőségű telefon, én pont trágyadomb samsung s5230 dobtam el inkább és cseréltem ilyenre!!

Használtál már egyáltalán Lg -t? Vagy a szád nagy?

2010. máj. 17. 07:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Kaphatsz új telcsit 990ért csak új előfizetéssel, ami ugyebár újabb költség, te tudod hogy megéri e!
2010. máj. 17. 17:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És... ha még nem járt le a 2 év hűség? Úgy nem lehet, hogy meghosszabbítom, vagy vállalom plusz még 1 évig? Nagyon kéne az a kinézett telcsi...
2010. máj. 17. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha még nem járt le a 2 év addig nincs mit tenni fizetni kell a havidíjat, mert nem szüntethető meg és nem váltható át. Annyit tudsz tenni hogy megveszed az új telefont és annak díjain felül fizeted a meglévőt is.Mondjuk a legolcsóbb havidíj 1850FT ECO csomagban(ha nem ilyen csomagod van vált ilyenre!)Tehát +1850FT ot fizetsz addig míg le nem telik a hűség, és hogy ne vesszen a pénzed, ezt az 1850-et lebeszéled minden hónapban(de csak ennyit), így gyakorlatilag 0-ra jössz ki!
2010. máj. 18. 09:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom megszüntetni, szeretnék előfizus (Mixes) maradni, csak a telcsi kéne akciós áron! Nagyon köszönöm a válaszokat, mindenkit felfelé pontozok! ;)
2010. máj. 18. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!