Samsung vagy Huawei?
Szerintem igen.
A Samsung jobb de mostanában azért drága.
Huawei is nagyon jó de olcsóbb mint a Samsung.
Összevetve: ha pénzes vagy vegyél inkább Samsung-ot, az jobb.
Most váltottam Galaxy S7-ről P9-re, csak kiváncsiságból. Mindkettőt használtan vettem, ezen a cserén 25000ft-t nyertem, hozzáfizetett az illető, akivel cseréltem. De nem jobb a Huawei. Szép, prémium érzetű, gyors, elegáns meg minden, de nekem a Samsung kezelőfelülete sokkal jobban tetszett. Egyszerűbbnek tűnt, és többet is tudott. A gyorstöltés funkciót is visszasírom, ésa Samsung billentyűzetet is sokkal átgondoltabbnak tartom. További előny, hogy az alkalmazások nincsenek mind a főképernyőn, elég azokat kiraknom, amiket használok. A fényképező hasonlóan jó. A Huawei el tudja homályosítani a hátteret a két kamerának köszönhetően, míg a Samsung nagyon, de tényleg nagyon jól teljesít gyenge fényviszonyok között. További előnye a Samsungnak, hogy van optikai képstabilizátor, és tud 4K-ban.videót rögzíteni.
Erről a kettőről van tapasztalatom, melyek közül üimdkettő jo, de egyértelműen jobb a Samsung. Még adok a P9-nek 1-2 hónapot, de nagyon úgy néz ki, hogy csere lesz visszafele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!