Leínátok minden hátrányát a Xiaomi redmi note 4-nek a Honor 8-hoz képest, ami a 40. 000-árrést képezi a két termék között?
Garanciáztatással mi a helyzet a xiaominál? Sokat hallottam és tapasztaltam hogy random kínai szövegek jelennek meg a készüléken.
Vagy még mire lehet gondolni? Mitől kellene tartsak? Igazából túl jó ajánlat hogy hihető legyen a redmi note 4.
Főleg abbol áll a különbség h nem egy árkategoria. És ezért amint a listán is látod "kevesebbet" tud, mert más szegmensbe van szánva a 2 telo. Az egyik zászlós hajó a másik csak egy sima note. (xiaominak ugye a sima MI a fő szériája). De amugy nem átverés tênyleg megéri a pénzét a xiaomi (ha ezt választod nem fogsz csalódni). Az a random kinai szövegek akkor vannak h rossz helyről rendeled és rossz a telepített rom. Ha otthon rendeled és nem világvégerôl mert ott olcsóbb pár száz forinttal ilyen problémád se lesz. (persze van nélkül).
A Xiaomi nem sokban marad el a Honortól így első ránézésre, reálisan úgy kb. szerintem 15.000 forint különbség kellene legyen két ilyen kaliberű telefont között. Honornak jobb kicsit a processzor, kicsit több a ram, kicsit jobb a kamera (nem megapixelben hanem úgy általánosan), képernyő hasonló, akkumulátorja Honornak gyengébb, nagyjából ezt látom.
Xiaomiknak várhatóan a jövőben is ilyen alacsonyan marad az ára? Nem lehet olyanra számítani hogy túl remek az ajánlat, megnő a kereslet, s emelnek az árakon a kereskedők?
Amire még kiváncsi lennék:
Garanciáztatás milyen?
És a szoftver támogatás? Mennyire lehet számítani egy új készüléknél? 2 év, 1 év, fél év?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!