Mikor kapja meg a telefonom az Android 7-et?
A telefonom: Samsung Galaxy A3 2016
Már szinte mindenhol megnéztem de nem találtam. Az értelmes gyors válaszokat köszönöm!
Önmagától soha.
A gyári szoftverek nem frissítik magukat újabb verzióra. Neked kell firmware-t váltani csak előtte nézd meg egyáltalán alkalmas e a cucc az új verzió futtatására.
Ja meg ments le mindent mert az teljes rest lesz.
Ezek szerint nem vagy tisztában a fogalmakkal.
Az android verziók mind külön álló szoftverek. Minden verzió más és más. Nem lehet őket cserélgetni csak úgy mint a windowsost. Vannak verzión belüli frissítések, de verzióváltás nem lesz. Saját magadnak megpróbálhatod frissíteni de semmi értelme mert a telefon nem lesz tőle jobb, gyorsabb, szebb...
Jó kicsit félre értettem. A Nougat frissítésre gondolsz igaz?
Jelenleg a S6, S7 és az új A modellek frissítése zajlik. Utána jönnek a A9 A7 A5 és legvégül az A3. de az nem biztos hogy idén megtörténik. (Azt is hallatom lehet azokat már nem is frissítik de ez csak hallomás nem tény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!