Megfelelő lesz ez a díjcsomag? (Telekom)
Mindig feltöltőkártyás voltam, semmi nettel, és nem az én nevemen van a kártya.
Júliusban töltöm a 18-at, így a terv annyi lenne, hogy átíratom a nevemre a számot, és saját díjcsomagot rendelek.
Mivel nagyon nagyon keveset telefonálok, ezért a Domino Fix-re gondoltam. Legalább annyit hívok más szolgáltatónál lévő számot, mint 30-ast, így a fix percdíj megfelelne.
Nagyon maximum 1,5 percet telefonálok, de inkább 1 percet, azt is 3 naponta egyszer.
Mellé meg ugye töltök fel annyi netet, amennyi kell, és az addig elég, ameddig én akarom, mert nem havidíjas.
Például feltöltök 5000-et a kártyára, abból veszek 4GB netet, marad 1000 forint, ami bőven elég telefonálni, és az is addig elég, ameddig a kártya le nem jár, mivel nem havidíjas, ahogy a net is.
Keresem a legjobbakat, de eddig úgy néz ki, nekem ez érné meg a legjobban. Szerintetek?
Arról tudok, az adategyeztetést megcsinálom még holnap.
Hát ha véletlenül nem használható fel, csak 30 napig, akkor max. 500MB-1GB körül veszek, és akkor az elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!