Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megfelelő lesz ez a díjcsomag?...

Megfelelő lesz ez a díjcsomag? (Telekom)

Figyelt kérdés

Mindig feltöltőkártyás voltam, semmi nettel, és nem az én nevemen van a kártya.

Júliusban töltöm a 18-at, így a terv annyi lenne, hogy átíratom a nevemre a számot, és saját díjcsomagot rendelek.

Mivel nagyon nagyon keveset telefonálok, ezért a Domino Fix-re gondoltam. Legalább annyit hívok más szolgáltatónál lévő számot, mint 30-ast, így a fix percdíj megfelelne.

Nagyon maximum 1,5 percet telefonálok, de inkább 1 percet, azt is 3 naponta egyszer.

Mellé meg ugye töltök fel annyi netet, amennyi kell, és az addig elég, ameddig én akarom, mert nem havidíjas.

Például feltöltök 5000-et a kártyára, abból veszek 4GB netet, marad 1000 forint, ami bőven elég telefonálni, és az is addig elég, ameddig a kártya le nem jár, mivel nem havidíjas, ahogy a net is.

Keresem a legjobbakat, de eddig úgy néz ki, nekem ez érné meg a legjobban. Szerintetek?

2017. máj. 7. 01:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk tényleg a példában említett dolgokat veszem, mint a 4GB net, és az 1000Ft beszélgetésre (ugye a feltöltött 5000-ből -4000 a 4GB net), akkor ezek nem egy hónapig érvényesek, hanem 366 napig, így el tudom "raktározni" őket, és annyit fogyasztani, amennyi kell.
2017. máj. 7. 01:38
 2/5 A kérdező kommentje:
A 4GB net rengeteg, de mint említettem, az addig ott van, amíg a kártya érvényes, nem havonta adok ki érte 4000-et.
2017. máj. 7. 01:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a net is 365 napig felhasználható? Legtöbb esetben csak 30 napig...
2017. máj. 7. 07:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor szólok, hogy ne várj júliusig, mert adategyeztető határidő június 30-ig van a feltöltőkártyásoknak. Ha addig nem intézed el, törlik a kártyát.
2017. máj. 7. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Arról tudok, az adategyeztetést megcsinálom még holnap.

Hát ha véletlenül nem használható fel, csak 30 napig, akkor max. 500MB-1GB körül veszek, és akkor az elfogy.

2017. máj. 7. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!