Miert csinálja ezt a telefonom?
Figyelt kérdés
Tavaly márciusban kaptam egy Samsung Galaxy J5 2015ös telefont egy ideig használtam aztan betört a kijelző de nem belső törés hanem csak ugye pókhálós lett aztan novemberben belső törése is lett elvittuk szervizbe egybol aztan nem olyan rég talán egy hónapja elkezdett megint ugy villogni mintha belső törése lenne de ha fent a SAMSUNG jelnél akkor egy idő után abba hagyja de nem tudom mitől van ez és roppant idegesítő az hogy napi 3x ki kell szednem az akksit mert nem akar működni de a kérdésem az lenne hogy nektek is volt mar ilyen vagy hasonló mit tudok tenni vigyem vissza a szervízbe? De az a baj hogy akkor újból fizethetek 30.000ftot viszont szeptemberben új telefont kapok mit tudok tenni?2017. máj. 4. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!