Ez hogyan lehetséges? : A telefont összekötöttem a tv-vel, hogy megnézzem a képeket és olyan fotók voltak amiket nem én készítettem, nincs a telefonon sem, csak a tv-n volt látható.
Figyelt kérdés
Ismerősökről és tök ismeretlenekről is. Ugyanarról a személyrő több is. Sose láttam?!Nincs felhőhöz csatlakoztatva. Messenger meg face alkalmazás van rajta, meg persze google.2017. máj. 3. 15:59
1/5 anonim válasza:
En is igy jartam egyszer egy szamszung tablettel, masodkezbol. Van neki egy foto mappaja a sajat tarjaban (nem az SD-n) ami meg a reszetelessel sem tunik el. Igy az elozo tulaj kepeit ott talalod meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, gondolnék erre, de a tv is és a teló is boltból van. és a képek között vnnak ismerőseim is, szóval mégis csak vmi közösségi oldalra gyanakszom, de nem tudom hogyan lehetséges ez.
Köszönöm a válaszod!
2017. máj. 3. 16:55
3/5 anonim válasza:
Például a Viber egyes matricák letöltésekor hozzáad közösségi beszélgetésekhez. Onnan leszinkronizálhat képeket.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nincs rajta viber.
2017. máj. 6. 10:37
5/5 anonim válasza:
A TV-ben lejátszáskor megjelennek a /tmp vagy valami más mappába mentett képek. Tegyél fel egy fájlkezelőt és nézzél szét minden mappábanegy olyan kép után amelyik nem a fotó mappában van de a TV lejátszotta. Akkor valoszínüleg kiderül a mappa neve alapján hogy mi mentette ki a telóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!