Milyen iPhone-t vegyek?
Figyelt kérdés
szeretnék váltani mert eddig wp-m volt, de nem voltam megelégedve vele. Az androidról nem sok jót hallottam ezért iphone mellett döntöttem . Melyik fajta éri meg legjobban ár/érték arányban?2017. máj. 3. 15:39
1/9 anonim válasza:
Attol fugg mennyit akkarsz kolteni, arra az eszkozre!
2/9 anonim válasza:
Annyira szeretem az ilyen kérdéseket összeg nélkül!
Vegyél iphone 7-est 256-osat az 400.000 Ft.
Szívesen.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Ez a legdrágább Iphone.
Tényleg ennyi, 400.000 körül van.
Az Iphone 7 plus, 256 GB-os.
5/9 anonim válasza:
Egy 5x5 méteres háznak ha a külső fala 24cm-es és a belsők 12cm-esek, 1 konyha-előszoba + 2 szobával kb 5000 tégla kell. Az kb 270.000 Ft. Es még marad pénz vakolásra és festésre is :-D
6/9 A kérdező kommentje:
max 100000-et szerentém de mondjuk az a 400-ezres ár/érték arányba szerintem biztos nem a legjobb választás..
2017. máj. 3. 18:41
7/9 anonim válasza:
8/9 Trevor. válasza:
Ennyiért az iPhone SE az egyetlen értelmes almás telefon, újonnan. De jobb androidos telefonok vannak ilyen árban (pl. Honor 8).
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!