Androidos készüléken hol érhető el a programok eltávolítása, illetve a tárhely?
Figyelt kérdés
Légyszi konkrétan írd le, lépésenként, mert béna vagyok. Köszönöm!2017. máj. 3. 11:24
1/5 anonim válasza:
A beállításoknál.
A tárhelyt a fájl kezelőbe is.
De ha a beállításokba lépsz és nekedis jelez ott egy kereső ikont akkor oda ird be amit keresel és kiadja a talált eredményeket.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. És hogyan tudok programokat eltávolítani? Mert ott a beállításokban csak adattörléseket láttam. (Kereső nekem nincs)
2017. máj. 3. 11:54
3/5 anonim válasza:
play áruház => menu => saját alkalmazások => kikeresed az alkalmazást => rákattintasz =>
törlöd
4/5 anonim válasza:
Vagy így:
Beállítások> telepített alkalmázások> rámész az alkalmazásra amit el akarsz távolítani> és valahol itt kell lennie az eltavolításnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Most derült ki, hogy nem tudtam letörölni őket.
Így csináltam: "play áruház => menu => saját alkalmazások => kikeresed az alkalmazást => rákattintasz =>
törlöd"
És most azt látom, hogy a telefonom frissítéseket töltött le az összes "KITÖRÖLT" alkalmazáshoz. A f@.szomat.
Mit tegyek?
2017. máj. 5. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!