Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem vágnak át, ki mit tud...

Nem vágnak át, ki mit tud mondani?

Figyelt kérdés
Samsung galaxy s8 pluszt szeretnék venni, de nem akarok "nagyon sokat költeni" magyarán 260 alatt is lehet kapni, de nem vágnak át? Ki mit és honnan vett, amiről tudja hogy olcsóbb, de megbízható?
2017. máj. 2. 18:20
 1/5 anonim válasza:
Szia! Véleményem szerint aki nem hagyja magát, azt nem lehet átvágni. Ne utalj előre, menj el és nézd meg amit veszel, vedd kézbe, kapcsold be, kapcsolódj rá wifire, dugd rá tölteni. Nézz utána az említett telefon jellegzetességeinek, stb, és ellenőrizd őket. Érdeklődj garanciáról, vásárlás helyéről, eladás okáról, blokkról, számláról. Ha van lehetőség nézd meg az eladó értékeléseit. Ahonnan én vásároltam régebben használt cikkeket, az a hardverapró. Elég nagy közösség van mögötte, és értékelések nagy általánosságban megbízhatóak. Rákerestem a típusra, van néhány ígéretes hirdetés, de nem szeretnék linkelni mert még a végén reklámnak veszik :D Sok sikert!
2017. máj. 2. 18:43
 2/5 Trevor. ***** válasza:
100%
Sufnigsmből akarod?
2017. máj. 2. 20:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából árukeresőn nézelődtem, de ha tudtok egy olyat ahol lehet kapni és megbízható, szóljatok!
2017. máj. 2. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem akarsz nagyon sokat költeni, akkor veszel újonnan megbízható áruházból (nem Kínából).

De átvághatnak.

- Valaki vesz részletre egy telefont, hogy gyorsan pénzt csináljon, majd nem fizeti a számlákat és a telefont letiltják. Tehát kidobott pénz.

- Lopott telefon. Előbb utóbb letiltják. Kidobott pénz.

-Kapsz egy KAMU, s8+-nak kinéző telefont, ami szinte használhatatlan lesz.

- Távol keletre szánt modellt kapsz, ami nem fog megfelelően működni és a garancia is macerás lesz.

Ha mégis használtat vennél, mindezeket elkerülheted, ha az első válaszoló tanácsait betartod. Eredeti számla és garancia! Részletre vett telefon esetén, a szolgáltatóval is tisztázzátok a dolgokat, nehogy letiltás legyen később.

----

Én vettem már használt telefon, de 2 szabályom volt.

1. Öreg telefon, ami már biztos ki van fizetve és a kutyának se kell. :D

2. 50 euró alatt legyen.

+1 kivehető akkumulátor.

2017. máj. 2. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Félre értetek, nem sufniból kínából akarok venni, hanem magyar megbízható helyről vadonatújat!
2017. máj. 2. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!