Hogy kerülhetett egy idegen telefon neve, az én telefonomra?
"Úgy olvastam, hogy 2-3m távolságnak kell lenni"
A Ludas Matyiban olvastad? A 2-3 m többszörösét is átviszi a bunkofon bluetooth.
Úgy tudom, hogy a bluetooth-nak 100 méter a hatótávja, tehát ezen belül minden olyan eszközt megtalál, amin szintén be van kapcsolva a bluetooth! Máskor nem, de ha éppen akkor elsétált valaki olyan az utcán, akinek a zsebében a telefonján aktív volt a bluetooth jel, azt a Te telefonodnak nem volt nehéz megtalálnia. Velem is gyakran megesett ez az utcán vagy vonaton, mégse volt furcsa, tudtam mi a szitu!
És hiába van közvetlenül ott a gép mellett a telód, ha a géped bluetooth jelét nem tudod normálisan aktiválni, akkor persze hogy nem találja, hatótávon belül csak az aktív jel számít, a másik eszköz távolsága nem!
Rosszul tudod, a BT hatótávja 10 méter, a BT szabvány szerint.
Kérdező: nem elképzelhető, hogy az illető pont akkor akarta a saját telefonját párosítani valamihez, mint amikor te, és ezért volt számodra látható? És sem korábban sem később azért nem volt, mert amúgy rejtett módban van az ő telefonja is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!