Huawei p10 vagy s7 edge szerintetek, melyik jobb készülék?
Figyelt kérdés
szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
sajnos nem láttam teszt összehasonlító videót konkrétan
2017. máj. 1. 18:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem az S7E, mert arról biztosan tudom hogy milyen tárhellyel rendelkezik.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nincs is értelme összehasonlítani, az S7 sokkal jobb. A kijelzője klasszisokkal szebb, vízálló, a kamera autofókusza sokkal gyorsabb, a videó minősége jobb. Az állóképek nagyjából pariban vannak. Emellett az Edge verziónak vannak még egyéb előnyei is, ha kihasználod a lekerekített oldalakat.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
Eléggé a s7 edge felé billent a mérleg.
Talán habjobban s7 alá megy az ára akkor talán megérheti ár értík arányban
De így ezek alapján én is s7 edget vennék
2017. máj. 2. 19:48
5/6 anonim válasza:
Huawei.. Hardverileg kb. ugyanolyanok, kijelző szempontból az s7 edge, viszont kamera szempontból a P10. A dupla hátlapi Leica (!) német minőségű kamerák a legjobbak, egy 20 mpx monokróm, és egy 12 mpx RGB képeket hoz össze. Az autófókusz ugyanolyan gyors.
6/6 anonim válasza:
#5.Aztán egy N5X kamerában kenterbe veri. :D
Leica ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!