Van okom félni?

Figyelt kérdés
Ma rootoltam a king rootal a huawei p8 lite telefonomat és azóta kicsit furcsán viselkedik. Youtube videó nézése közben megállt teljesen magatól. Voltak még ilyen apróságok de arra rájöttem hogy ott én voltam a "hibás". Most factory/hard reseten gondolkozok. Az segít? Vagy egyáltalán van baj vagy csak paranoiás vagyok?

2017. ápr. 30. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Áh nem, a telefonok szeretik, ha rootolod őket. Erre vannak kitalálva. Csináld csak, nem lesz semmi baja.
2017. ápr. 30. 23:39
 2/3 anonim ***** válasza:

A root jogot (rendszergazdai jogot) mire használod ki egyáltalán?! Ahogy így a kérdésed olvasom,azt sem nagyon tudom,miért is kellett neked a root...

Főleg,egy ilyen programmal...

Ahogy "rootolt" a program,tuti kaptál egy rakás szemetet a rendszeredbe...

Szal,nem előre léptél,inkább hátra...

Javaslat: Szervíz felkeresése,ahol visszateszik neked rá a stock romot,root nélkül...

(hardresettel csak annyit érsz el,h visszaáll első bekapcsolási állapotra...DE! A root megmarad...)

2017. máj. 1. 00:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem raktam rá custom ROM-ot.
2017. máj. 1. 04:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!