Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefonnal van nagyon...

Melyik telefonnal van nagyon jó kamerája?

Figyelt kérdés
Gondoltam hogy nyáron veszek egy kamerát, de mivel a telefonom sincs a toppon ezért összevonom a kettőt. De az a baj egyáltalán nem értek hozzá. Van olyan telefon aminek olyan jó kamerája van mint egy rendes fényképezőgépnek? (Nagyon jó fókusz meg stb tudjátok) Mivel még nem tudom mennyit fogok keresni ezért ne legyen túl drága, de szerintem most nem fogom sajnálni rá a pénzt és akkor évekig az lesz. 2 havi fizetés kb. Olyan ami nektek van vagy kipróbáltatok még jobb lenne. Köszönöm az ötleteket! :)
2017. ápr. 30. 08:27
 1/7 A kérdező kommentje:
telefonnak*
2017. ápr. 30. 08:51
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:

Én tegnap láttam éppen egy olyan telefont, aminek 23Mp-es volt a kamerája, ultragyors fókusszal, csak a márkára most nem emlékszek, olyan 100 ezer körül volt az ára.

Jók ezek a kamerák csak az a baj velük, hogy sosem fog olyan képeket készíteni, mint ami a normál gépekben van. Kicsi az objektív meg az érzékelő, nincs optikai zoom.

2017. ápr. 30. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Vannak telefonok jó kamerával, ami a felhasználók 90%-ának elég. Ha viszont profibbam fogsz akarni fotózni, előbb-utóbb úgyis be fogsz újítani egy profibb fényképezőre. Kamerával talán más a helyzet, azt talán hamarabb ki tudják váltani.

Ami nagyon jó: Samsung Galaxy S8, S7 (kiemelkedően jó nagyon gyenge fényviszonyok mellett is.

Galaxy S6: jó fényviszonyok mellett kb hasonlóan teljesít mint a fentebbi kettő, de sötétben már nem annyira ura a helyzetnek.

Google Pixel (láttam tesztet ahol panaszkodtak rá, hogy a kép jobb oldala homályos, sok más tesztben viszont nagyon dicsérik)

Lenovo Moto Z egy fényképezős moddal

Asus Zenfone Zoom (van optikai zoom, telefonoknál ritkaság)

iPhone 7 Plus (szintén van optikai zoom, de nem tudsz folyamatosan közelíteni, hanem vagy 2x-es zoom, vagy semmi)

iPhone 7 elég jól teljesít

Huawei P 10 és P9 nagyon jók a dupla kamerával,

Honor 8,

És még van pár. Sokan elégedettek a Sonykkal is, amikbe rendre huszonnemtudomhány megapixeles kamerát raknak. Ennek köszönhetően jó fényviszonyok mellett éles képeket készítenek, de a szinek nekem nem jönnek be, és gyenge fényviszonyok mellett el vannak veszve.

Szerintem a jelenlegi legjobb a Moto Z a fényképező moddal, vagy a Galaxy S8, esetleg S7 (ez a kettő nagyon hasonlóan teljesít. És ami nagy előnyük, hogy van optikai képstabilizálás, és tudnak 4K-ban felvenni.)

2017. ápr. 30. 09:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Sony xperia xz.

Elől 13 megapixeles,

Hátul 23

2017. ápr. 30. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:

1: Nem mindig megapixelek számítanak lásd. S6 16mpx S7: 12mpx és az S7 kamerája mérföldekkel jobb.

Amilyen telefonokat ajánlok:

-One plus 3: Kíváló telefon remek akksi, a kijelzője gyönyörű, a kamerája is kíváló tudja a 4K-t és van benne professzionális mód. Viszont én megvárnám a nyarat mert akkor jön a One plus 5! ~130.000 Ft

-Honor 8: A gyorsaságra itt sincsen panasz, az akksira se a kijelző egy kicsit fakónak tűnhet hiszen nem AMOLED de tűéles. 2 kamerája van ezért a mélységet és a részleteket jobban befogja, a kamera beállítások rendkívül jók(pl.fénnyelfestés). ~100.000 Ft

-iPhone 6s/SE/7/7plus : Tudom tudom az ios kamera rendszere nem éppen a legjobban állítható de az AppStore-ból rengeteg ilyen alkalmazás érhető el amivel professzionális módban lehet fotózni. Ezekkel az alkalmazásokkal ki lehet használni az iPhonok kameráit.

A huawei P9/10 telefonokat nem ajánlom! Nincs benne annyival több extra mint a honor 8 illetve annak pro verziójában csak drágább. Ha a P szériából szeretnél vásárolni akkor a pro verziókat ajánlom abból is a P10 pro-t. ~200.000 Ft

2017. ápr. 30. 10:32
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2017. ápr. 30. 10:45
 7/7 Trevor. ***** válasza:

Nexus 5X-nek elég jó kamerája van és nem is olyan drága telefon. De nincs benne pl. OIS. Meg a kamerán kívül nem ajánlom azt a telefont. Jó lenne tudni, hogy mennyit szánnál telefonra és hogy a fényképezés mennyire fontos neked (pl. hobbifotós vagy).

Google Pixel, Samsung Galaxy S7, S8 kamerája elég szép képeket lő.

2017. ápr. 30. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!