Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elvesztettem a mobiltelefonoma...

Elvesztettem a mobiltelefonomat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekelne, hogy van e esély arra, hogy bemérjék valamilyen úton módon, igaz már lemerült, de reménykedek, hogy van valami benne ami még sugároz valami jelet hollétéről. Nagyon drága telefon volt nem szeretnék újat venni
2010. máj. 14. 20:45
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni, de nem nagyon szokott a rendőrség törődni az elveszett mobiltelefonok felkutatásával.

Ha előfizetéses vagy, akkor azonnal jelentsd be az eltünétst és tiltsd le, mert sosem lehet tudni, hogy milyen kezekbe kerül.

2010. máj. 14. 20:50
 2/11 anonim válasza:
kicsi rá az esélye:S meg attól függ hol hagytad el.. pl kinn vagy külfölsön hazaérsz és hopp nincs meg a telós na akk semmi esély.. de belföldön se sok ha azóta már eztazt csináltál és voltál itt ott:S ha vkinél ott a telód és nem is ismered az illetőt az biztos letagadná ha vhogy ráakadnál tuti megtartja.. a becsületesekből hiány van:S
2010. máj. 14. 20:52
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Én megtaáltam egy 10.000ftos telefont 4 évvel ezelőtt , rendőrségi ügy lett belőle, szóvel elsőnek nincs igaza. Úgy mértek be minket hogy átraktuk a simkártyát feltöltés után, és persze rögzítette milyen IMEi számmal ki jelentkezett fel a hálózatra és így lakcím minden elkaptak. Szóval ha szerencséd van berakták a simkártyájukat és nyert ügy van. Viszont ha biztonsági zárat rátetted (Pl symbianos nokia) akkor lehetetlen mert nem jelentkezik fel a hálózatra, viszont én rátettem ha elhagyom a telefonomat akkor nem találom meg de ők se tudnak vele semmit se kezdeni
2010. máj. 14. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Elég csekély rá az esély, hogy megtalálják :S
2010. máj. 14. 21:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Am. áruld már el lécci milyen telód van :P
2010. máj. 14. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:

nekem csak egy 35000ftos készülékemet lopták el, vadi újonnan. bementem a pannonba, ahol vettem, mondtam én is mérjék be. azt mondták, csak olyan 100ezres telefonokat lehet bemérni, amikbe bele van építve már valami kütyü. szóval csak letiltottuk, de az is mondták, hogy napokat fog igénybe venni.

engem érdekelne hogy a francba lehet megtalálni a készüléket????

2010. máj. 14. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:

21:14: Vajon hogy? úgy hogy feljelentkezik a hálózatra és a hálózatnál megkeresik pl 351xx500828416x imei számot és bemérik méterre ppontosan.

A dolog egyszerű, ha pl Debrecen meletti kis faluban él akkor melyik hálózatra és milyen távolságra van, belvárosban ugyanígy... be lehet csak akarat kérdése -2vel felettem, aki ileyt mond az egy nagy hülye és szarik bele. Be lehet, ha nem akarják akkor fogyasztóvédelem. Megvetted azt a retket, ennyivel tartoznak

2010. máj. 14. 21:38
 8/11 anonim ***** válasza:
ha tudod a számát: [link]
2010. máj. 15. 00:05
 9/11 anonim válasza:
Te utolsó , DE ALJAS VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gy beszopni!!!!
2010. máj. 15. 07:41
 10/11 anonim ***** válasza:
112 az egyhez az esélye annak hogy az a telo elő fog kerülni! sztem vegy másik!
2010. máj. 17. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!