Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony AEriccson K800i vagy...

Sony AEriccson K800i vagy Samsung SGH-D900i?

Figyelt kérdés
Ti sztetek melyik a jobb és miért?
2010. máj. 14. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:

k800i, gyönyörű képeket csinál, okos kis telefon, könnyen kezelhető.

Samsung pedig csak TV-nek jó :)

2010. máj. 14. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
a D900i egy vicc.amég be nem mész a memóriakártyába minden sitty sutty megy.de aztán elszabadul a pokol...kriminálisan lassú..nem egyszer dobtam neki a falnak emiatt a kedves tulajdonsága miatt..pár hónapja ráléptem szal több fejfájást nem fog okozni..Már egy okostelefon bolgod tulajdonosa vagyok
2010. máj. 15. 15:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Jah én tudom!Csak megkérdeztem ,hogy nektek mi a véleményetek!Mert szomszéd egy D900-at vett ,nem pedig K800-at, mert azt mondta, hogy a Samsung jobban videózik!

A k800 is jól videózik ,persze nem olyan jól ,de jól!Nekem is K800-asom volt!Én MAXIMÁLISAn meg voltam vele elégedve, az egyik legjobb telcsim volt ,ha nem a legjobb ,és a csávó nem hallgatott rám!Pedig mindd a 2 teló volt eladó!De sztem rá fog b@szni!Mert a nem SMART-os SAMSUNG-ok egy rakás szarok!

Am. is akárki akármit mondd a Sony Ericcson a világ legjobb telefonja!

Számomra a Nokia elbújhat mellette!Ahány Nokia-m volt azt mindd elcsesztem!Pedig nem is kínoztam!És még hogy azt mondják rá, hogy milyen strapabíró meg minden ,meg azt mondják rá, hogy a Nokia a telók Mercedes-e!Egy lószart!Egy rakás szar mindd!Az új Nokiákért is egy rakás pénzt elkérnek ,és csak s60-as symbian van bennük!Még a régi P990-esem is jobb, mint az a szemét!

Na mindegy

Sony Ericcson a legjobb!

2010. máj. 15. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:
K800i
2010. máj. 17. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!