Xiaomi telefonok mennyire megbízhatóak?
Figyelt kérdés
Xiaomi RedMI Note 3 Spec. Editont vennék, arról mik a tapasztalatok? Tudom, hogy jó telefon, de megbízhatóságban milyen? Nekem van egy kínai telefonom (Doogee DG580) és nagyot csalódtam benne, több megbízhatósági próbléma is van vele (pl. nem megy a mikrofonja) így kevésbé bízom a kevésbé neves kínai márkákban. Vegyek inkább Huawei P8/P8 Lite-ot? Kellően megbízható a Xiaomi is? Xiaomi Note 4-ről vélemény? Köszönöm a válaszokat!#mobiltelefon #telefon #Huawei #minőség #kínai #megbízhatóság #Xiaomi #Samsung Galaxy Note 3 #Huawei P8 #Xiaomi Redmi Note 3
2017. ápr. 27. 10:58
11/12 A kérdező kommentje:
Azóta már nekem is Xiaomim van, de szerintem anyaghasználatban is jó a teló. Egyszer volt szervízben, mert a beszédhangszóró behalt.
2019. jan. 6. 21:19
12/12 anonim válasza:
Általában felső kategóriás készülékeim voltak, gondoltam kipróbálom a márkát sok jót hallottam róla, számomra nem hozta az elvárt szintet...ilyen is van, nem akarok megbántani senkit de minőségre messzebb van egy S9-től, vagy XZ3-tól vagy bármelyik jelenlegi Apple készüléktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!