Tudnátok olyan telefont ajánlani ami elviszi az új játékokat is mert nekem főképp arra kéne 30000Ft körül?
30 ezer körül (legalábbis újonann) nincs olyan erős telefon, amit akár egy kicsit is meg ne izzasztana egy hardcore játék! Ha olcsón akarsz bivalyerős telefont, 35 ezerért van az Eustock-ban Vernee Thor, annál jobbat nem találsz, vagy ha csak 30 ezer alatt maradnál, akkor HomTom HT16 Pro, de szerintem az már kevés hozzá!
Vagy nézz körül a használt mobilok között!
"Olcsón bivalyerős"
A Vernee Thor egyáltalán nem bivalyerős, attól fényévnyire van.
#3-as, nem a sima HomTom HT16-ot írtam, hanem a Pro-t, amiben 2 GB ram van, azzal már lehet mit kezdeni!
#5-ös, ha szerinted a Vernee Thor nem bivalyerős, akkor mondj Te egy másik telefont, amiben ilyen olcsón 3 GB ram van, a valódi 8 magos 64 bites processzorról már nem is beszélve!
#8,9:
"Hát ha 40 ezer a felső határ, akkor már képbe kerül a Huawei Y6 II Compact is, ugyan 2 GB ram nem tudom milyen játékokat bír el, de a Huawei-k rendszere nagyon jól van optimalizálva!"
A Huawei Y6 Compact egy nagyon gyenge telefon, 2 GB ram kb. semmire sem elég, játékokhoz meg főleg nem.
"#3-as, nem a sima HomTom HT16-ot írtam, hanem a Pro-t, amiben 2 GB ram van, azzal már lehet mit kezdeni!"
Én meg csak elfelejtettem odaírni a prot, de a lényegen nem változtat, aki képben van az okostelefonokkal, és játszani akar vele, az ilyet nem vesz.
"#5-ös, ha szerinted a Vernee Thor nem bivalyerős, akkor mondj Te egy másik telefont, amiben ilyen olcsón 3 GB ram van, a valódi 8 magos 64 bites processzorról már nem is beszélve!"
1. Ne a papírt nézd! Hiába a 3giga ram, ha szar a szoftver és hiába van 8 magos processzor, ha gyenge.
2. Vannak saját tapasztalataim a Vernee Thorról.
Amúgy is nagyon sokan panaszkodnak a Verneere és sajnos nekem is van negatív tapasztalatom vele.
Az oké, hogy olcsó, meg a hardver is jó az árhoz képest, de az számomra elfogadhatatlan, hogy hívás előtt újra kell indítani, különben magától lerakja. Volt hogy hívás közben kikapcsoltam a képernyőt és össze vissza rezgett, bekapcsolt a képernyő és kiírta hogy hibás ujjlenyomat. Mondom mi a fsz? Aztán olyan is volt hogy zenét akartam hallgatni, és semmi hangot nem adott ki, pörögtek a számok címei és újra kellettindítani. Van amikor random nem érzékel a kijelzője, ilyenkor a hangerő szabályzó gomb után megint jó. A kijelzője az elején nagyon élesnek tűnt, ma már inkább pixelesnek. A kamera autófokusza szar, sajnos a manuális is, képeket nagyon rosszat csinál, de amin a legjobban meglepődtem, hogy még napsütéskor is, tehát az nem tesz jót a képnek ha nagyon süt a nap, a sötétről ne is beszéljünk (és ez még csak a hátlapi). A Gorrila Glass 3 üvege úgy karcolódott meg, hogy nem is tudtam róla, igaz nem nagyon látszik, de semmi olyat nem csináltam vele... Az egyik nem is olyan kemény játék meg úgy akadnak, mint a... hú arról inkább ne is beszéljünk.
Szóval szerintem nem éri meg Vernee Thort venni, bátran merlek mindenkit lebeszélni róla, szerintem egy rossz döntés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!