Szerintetek megéri most venni S8+ vagy várjak inkább Note 8-ra (már ha lesz)?
Ahogy elnéztem az idei telefonokat nálam az s8+ bejött, de vannak kételyeim vidikben néhol eléggé "bedöccen" a telefon, meg 3500 aksi android esetében nem tudom mennyire elég
(Nem hater-kedés de ios-nál szerintem jobb az "alvó" mód alig fogyaszt)
Ti mit vesztek idén?
Lesz Note8, a Samsung is megerősítette már, lehetett olvasni a hírekben még a botrány után.
De szerintem bármilyen jó az S8+, egyszerűen nem ér meg 300 ezer Forintot. Túl sok. Elszálltak az árral, szimplán irreális.
Várhatsz a Note8-ra, de esélyes, hogy hasonlóan brutális árral, és nem sokkal erősebb hardverrel fog érkezni. A Note sorozatba jellemzően az előző S Soc-ének egy felturbózott változata kerül.
De ha a döccenések miatt aggódsz, akkor nyugalom, nem fog döcögni egyik sem :)
Az akku mérete meg szerintem is kevés, csak a Note7 után nem merték nagyobbra venni..
Attól függ, milyen állapotban van a jelenlegi telefonod. Ha nagyon döcög, és megteheted, akkor érdemes most váltani. Ha meg nem, akkor már csak kiváncsiságból is érdemes lenne megvárni az új Notet, mivel fog többet tudni az S8-nál. Továbbá függ az igényeidtől is. Feltételezhetően a Note egy nagyobb készülék lesz, és lesz S-Pen. Ha neked erre szükséged van, és szereted a phableteket, érdemes megvárni. Ha nem vagy oda értük, akkor S8.
Volt egy Note 1-esem 5 évig, nagyon szerettem használni. Akkoriban úgy gondolkoztam, hogy mindenképp Notet akarok következő telefonnak is. Aztán kaptam egy jó ajánlatot, S7 jó áron. Váltottam, és most úgy látom, hogy talán nem kéne a nagyobb kijelző, tökre használható ez is. Egyedül amit hiányolok, az a Stylus. De papírboltokban kapható olyan toll aminek az érintésére reagál az egyszerű kijelző is. Nem egy S-Pen, de kényszermegoldásnak megfelel. Ha például ki akarok emelni valamit egy szövegből, vagy aláhúzni a lényeget, egyszerűbb és pontosabb, mint puszta kézzel.
Szerintem akkor várok, még bírja csak már én nem a jelenlegi telómat (iphone 6 plus, ios 10 óta rühellem)
Döccenések nem tudom miért vannak az s8+al, még a Thevr-nál is mondák, gondolom majd idővel frissítik (mondjuk nekem fhd-n is elég a teló hátha akkor annyira nem döcög)
Amúgy valóban drága én is előfizetésre fogom venni (tudom, hogy nem éri meg de ha megvenném máshol xx ezerrel olcsóbban az előfizetés ugyanúgy lenne mellette)
Igazából TheVr tesztjét nem venném készpénznek telefonok terén. Nagyon elfogultak (Főleg Pisti) az alma irányába, és amilyen reális gondolatai, meg szemlélete van például PC-k esetén, pont olyan ökörségeket tud mondani mobilos téren. Először nem is értettem, hogy aki PC-k (Meg amúgy hardver, szoftver) terén ennyire otthon van, hogyan lehet ilyen vak és elfogult a mobilokkal kapcsolatban.
A Mobilaréna tesztjét viszont nagyon tudom ajánlani. Szinte mindig reálisak, és persze egy ennyire drága telefont nagyok kritikus szemmel néznek. Ők is írnak döccenésekről, de kiemelik, hogy az első setup, és a sok alkalmazás telepítése hozta ki belőle, utána nem nagyon találkoztak akadásokkal. Persze ez sem feltétlenül jó, de ha még frissítéssel optimalizálnak rajta, akkor rendben lesz. Legalábbis remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!