Jól választottam mobiltelefont?
50.000 Ft árkategóriában választottam a Sony Xperia Z1 C6903 telefont.
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
• min. Full HD [1920*1080] kamerafelbontás
• min. 16 MPx felbontás (hátlapi kamera)
• jó mikrofon
• 4 magos proci
• kijelző felbontása min. 1920 x 1080 pixel
Szeretnék véleményeket kérni erről az eszközről, vagy hogy jól választottam-e. :)
Jól, a Sony Xperia Z1, Z3, Z5 és ezeknek a compact verziójuk még igazán jó telefon. A
Amik ezután jöttek ki... Hát... Ma már nem annyira jó a Sony mint Z-széria idejében.
Ez ( ha vigyázol rá ) akár 3 évig is telefon lesz. Esetleg az akkumulátorral lehet próbléma, széria hiba, de ezt ki lehet játszani.
Kedves 2. válaszoló!
Még nem vettem meg, csak ezt választottam ki. Igazad van, kicsit egyértelműbben is megfogalmazhattam volna. :)
Ebben az árkategóriában inkább Vernee Mars, az a legjobb, már ha nem ódzkodsz (alaptalanul) a kevésbé ismert, de NEM NONAME kínai telefonoktól!
A benne lévő 8 magos 64 bites processzor simán leveri a Sony kissé elavult 32 bites 4 magosát, ezen kívül duplája a ramja és a tárhelye is, Full HD-ban IPS-kijelző az elavult TFT helyett, illetve tudni kell, hogy a kamerában a megapixelek száma nem minden, és bizony ez a 13 megapixeles sokkal szebb képeket csinál, mint a Sony 20.7-ese, ha viszont a beállításokkal tűélessé teszed a Sony-ét, akkor 8 megapixelre esik vissza, tehát semmire nem mész a 16+ megapixellel ilyen olcsó telefonok esetében!
Szóval az Xperia Z1 a megjelenésekor tényleg nagyon szuper volt, de ma már több szempontból is kissé elavult, 3 és fél éves típus!
Vernee Marsot semmi képpen ne vegyél, nagyon sokan panaszkodnak a Verneere és sajnos nekem is van negatív tapasztalatok vele.
Az oké, hogy olcsó, meg a hardver is jó az árhoz képest, de az számomra elfogadhatatlan, hogy hívás előtt újra kell indítani, különben magától lerakja. Volt hogy hívás közben kikapcsoltam a képernyőt és össze vissza rezgett, bekapcsolt a képernyő és kiírta hogy hibás ujjlenyomat. Mondom mi a fsz? Aztán olyan is volt hogy zenét akartam hallgatni, és semmi hangot nem adott ki, pörögtek a számok címei és újra kellettindítani. Van amikor random nem érzékel a kijelzője, ilyenkor a hangerő szabályzó gomb után megint jó. A kijelzője az elején nagyon élesnek tűnt, ma már inkább pixelesnek. A kamera autófokusza szar, sajnos a manuális is, képeket nagyon rosszat csinál, de amin a legjobban meglepődtem, hogy még napsütéskor is, tehát az nem tesz jót a képnek ha nagyon süt a nap, a sötétről ne is beszéljünk (és ez még csak a hátlapi). A Gorrila Glass 3 üvege úgy karcolódott meg, hogy nem is tudtam róla, igaz nem nagyon látszik, de semmi olyat nem csináltam vele...
Szóval szerintem nem éri meg Vernee telefont venni, igaz nekem a Thor van meg, de bátran merlek lebeszélni róla, szerintem egy rossz döntés lenne, még a Z1 is 100x jobb választás.
Most meg miért nem jó? A kommentből másoltam ki...
Na mindegy.
Akkor így:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!