Valaki tud jó telefonokat 200 euró körül?
Xiaomi?
Végülis teljesen jó.
Mondjuk egy Samsung vagy Iphone jobb szerintem és nem csak a "nevet" fizeted meg.
De ha ilyet szeretnél szerintem nyugodtan.
Nekem pl. Sok iphone-om volt, de nem is teszek félre már annyit telefonra, vettem egy Lenovo-t.
Samsung és Iphone-on kívül van egy rakat ami tökéletes telefon.
Samsung egyébként mint márka most lett jó drága, akár teéefon akár mondjuk egy Samsung TV-ről van szó. De jó is egyébként.
#3: Valóban nem csak a nevet, hanem a szoftvert is (ami az esetek 99%-ban nem ér többet, mint a noname márkájú készülékekre telepített alap Android rendszer).
Hardveres különbség nincs, mind ugyanott készül, csak az összeszerelést végzik más helyeken. Egyébként az már nagyon látható, hogy a Xiaomi az "új" Lenovo (bár, a Huawei-re talán még jobban hasonlít). Ha visszatekintünk jó pár évet, mikor még a Lenovo is gyerekcipőben járt, szintén "kínai" márkaként kezdte meg a telefonok forgalmazását, kimondottan jó árakon. Sokan ugyanúgy kétkedve fogadták, mint most is a legtöbb Xiaomi és ahhoz hasonló márkát, ma meg már tudják az emberek hogy minőségi termékeket gyártanak, ezért is kérhetnek egy-egy készülékért magasabb árat.
Én még ehhez annyit tennék hozzá a sorrend változik, pl. egy Samsung feljött annnyira hogy szerintem megelőzte a Sony-t mobiltelfonokban.
Sőt a Sony nagyon visszaesett szerintem.
Mi a baj a Lenovo-val?
Szerintem komoly márka.
Noname márkákról: Navon mizu. Most vertünk szét egyet baltával. Pedig az volt a terv, hogy lementjük az adatokat, és a készüléket bevisszük valami használt telefon átvevő helyre.
Nem, nem hirtelen felindulásból tettük. Bár volt az a pillanat is.
Egy idő után bátyámmal egymásra néztünk, ő bólintott, levittük a fészerbe, és ő felaprította. Szóval jól gondold meg, milyet veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!