Már régóta hondolkodok azon, hogy veszek egy iphone 6s-t nektek mi a véleményetek róla?
Jó telefon, ha tetszik az iOS akkor vedd meg, nem nyújt sokkal kevesebbet a 7-nél.
Viszont ha nem ragaszkodsz az iOS-hez, akkor vehetsz az árából Samsung Galaxy S7-et is, aminek jobb a kamerája.
Az első vagyok - egyetértek az előttem hozzászólóval, kamerában kétségtelenül jobb a Samsung, mondjuk ezt sem mondanám rossznak, egyébként is kárpótol az iOS. Nem tudom, nyomkodtál-e már iPhone-t, ha nem és van rá lehetőséged, menj be egy üzletbe ahol ki van állítva, és nézegesd át, mi hogy van, próbáld ki, az nem számít ha csak 7-est találsz, ugyanolyan mindkettő, mert végül is a legnagyobb kérdés hogy Android után mennyire tetszene. Ismerek olyat, aki nem tudta megszokni, nem tetszett neki, hogy mennyivel másabb, és visszaváltott Androidra. Na meg ott van az iTunes, attól tartottam én is, mára számomra igazából már egyszerűbb mint a mappázgatás.
Megérni szerintem megérte amúgy az árát, és különösebb eltéréseket nem tudnék amúgy mondani. Viszont az almánál számos kényelmes funkciót ki tudnék emelni, nekem a 3D Touch, illetve az oldalrahúzással történő visszalépés nagyban megkönnyíti a mindennapi használatot. Az ujjlenyomat olvasója pedig, az általam használt Samsunggal ellentétben hihetetlenül gyors, és nagyon pontos. Azt tudnám még javasolni, hogy nézd meg a Mobilarénás tesztjét, ha még nem láttad, vannak benne képek is: [link]
Milyen Samsungod van jelenleg? És mekkora tárhelyű 6S-t vennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!