Z5 telefonom beleesett a vízbe. Mit tehetnék annak érdekében, hogy el tudjam indítani?
Figyelt kérdés
Lényegtelen, hogy, de beleesett az állítólag vízálló Z5 telefonom a vízbe. Nem töltött a vízben 5 másodpercet se. Az elején nem volt semmi baja majd egy kicsit megkattant ( elindítottam a zenét a telefon meg magától leállította) Utána megint nem volt semmi baja, később elkezdte magától állítgatni a hangot (amivel amúgy nem volt bajom) Egyetlen baj van ezzel ,hogy ennél a telefonnál az a reset ha a bekapcsoló gombot és a hang felvevő gombot nyomjuk. Így nem tudom használni bekapcsológombot, ügye így le se tudom zárni és megse tudom jeleníteni a képernyőt. Mit tudnék tenni ez ellen ?2017. ápr. 23. 12:14
1/5 Szirty válasza:
Érthetetlen és zavaros amit írsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Kérlek fejtsd ki bővebben mi a nem érthető benne és megpróbálom másképp leírni
2017. ápr. 23. 14:03
3/5 Szirty válasza:
Olvasd el amit írtál. Minden OK vele szerinted?
4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem igen nyilván azért írtam így ki. De mondom ha valami nem érthető kérlek fejtsd ki, mert akkor megpróbálom máshogy leírni. Nem kell rögtön bántóan reagálni, lehet nekem más a nyelvjárásom mint neked. Egyéni dolog. Ezért kértelek meg, hogy világosíts fel mi a nem érthető benne.
2017. ápr. 23. 14:59
5/5 anonim válasza:
Bekapcsoló gomb nélkül meg vagy lőve. A hagyományos módszert lehetne követni: temesd frissen bontott rizsbe, és tedd a legszárazabb helyiségbe, lehetőleg fűtőtest közelébe, és/vagy napra! Nyilván a Z-n nyiss ki mindent az oldalain, és hogy ne legyen tele mindene rizzsel, tekerd be lazán de jól zártan papírzsebkendőbe vagy papírtörlőbe!
Nem valószínű, hogy segít, de előfordul, hogy javulgat valamit a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!