Miért merül ilyen gyorsan a telefonom?
Figyelt kérdés
Huawei p8 lite 2017-em van. Vasárnap kaptam, ma péntek van, eddig 4-szer töltöttem kb.12 órát.A 3. töltés után egyre kevesebbet bír az aksija.Az első 3 nap 1 óra wifizés alatt 10% ment le, most enni kb. 30p alatt, pedig energiatakarékos üzemmódban van. A legfrissebb android van rajt. Esetleg csináljak egy gyári adatok visszaállítását vagy ne töltsem annyi ideig csak simán 100%-ra. Van valami tippetek?2017. ápr. 21. 17:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális hogy ennyit bír.
2/3 Szirty válasza:
Kollégám kapott egy Samsung céges telefont. Semmi másra nem használta csak telefonálásra. 10 napig bírta több órás beszélgetéssel.
Majd egyszer WiFi hálózatot kapott, frissítette magát.
Azóta két napot bír beszélgetés nélkül! (az energia 95%-át a google play szolgáltatás ette szerinte. Persze hálózat nem volt. Se mobil, se wifi)
Szép, új jövő :)
3/3 Fatal_3rror_ válasza:
Azért nem mindegy mit takar a "wifizés"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!