Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S4 mini alkatrészek mennyit...

S4 mini alkatrészek mennyit érnek?

Figyelt kérdés

Most ment tönkre az alaplapja az s4 minimnek és a jófogásra felraktam alkatrészként. Nem nagyon vagyok jártas a témában ezért kérdezném ,hogy kijelző, akkumulátor, kamera, keret stb mennyi pénz kérhetek el?

Nem akarom túl olcsón se adni de azt se akarom, hogy valami túl nagy összeget várjak.

Előre is köszönöm az értelmes váéaszokat!

2017. ápr. 21. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Az S4 már egy 4 éves modell=4 generációval előbbi. Ennek a butított verziója. Már nem is árulják. Az utolsó ismert ára 56-57 ezee forint volt az árukereső szerint. Használtan jó állapotban aligha ér 30.000 forintnál többet de inkább kevesebbet. Alkatrészként 10.000 forintnál többért nem fogod tudni eladni.

Arról nem beszélve hogy ki veszi meg. Az egyetlen esélyed hogy személyes egy GSMbe eladod de ott aligha 5000 nél többért eladod.

Ma már szinte senki nem használja azt a mldellt ezért lehet hogy nem tudod eladni se így se úgy. Viszont sok sikert kívánok :)

2017. ápr. 21. 16:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Ingyen adtam öket, müködő képesen.
2017. ápr. 21. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!