Jó választás e a Xiaomi mi4c, van e probléma vele és ha van mi?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 09:08
1/4 anonim válasza:
A konkrét típust nem ismerem, de nekem is Xiaomi-m van (redmi3). Magamtól nem vettem volna, úgy ajánlották és azt kell mondanom, valóban szuper telefon.
2/4 anonim válasza:
Jó telefon, a folyton elromló Samsungok helyett inkább ilyet vegyél, ez nem a szervizben fog rohadni 1-2 éven belül. Teszi a dolgát megbízhatóan
3/4 Trevor. válasza:
Nekem Redmi 4 Prime van és nagyon jó telefon, szeretem. Huaweinél jobb választás ár/érték arányban, Samsunghoz képest meg pláne. Viszont az Mi4c tárhelye nem bővíthető és a telefon sem mai, így max akkor érdemes megvenni, ha jó árban jutsz hozzá.
4/4 anonim válasza:
Nekem ez van már 2éve, maximum a rommal lesz bajod ha rossz helyről rendeled. (de nem feltétlen,de megfelelő v magyar rommal úgy megy ahogy kell). Amugy jo kis telefon akkor romlik csak el ha ripityára töröd. Én 5m-ről ejtettem le az érintő bedöglött, de kép még volt, kicseréltem a kijelzőt azota is probléma nélkül megy. De nézz rá a redmi 4re majd nem ugyan azt tudja nagyobb aksival, meg egyebbekkel.( És kicsit olcsobb is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!