Mennyi az esélye, hogy letiltják a használt telefont?
Lehet lerágott csont, de reménykedem benne, hogy vannak itt olyanok akik jobban képben vannak mint én. Hardveraprón néztem ki egy telefont az eladó 845 pozitív értékeléssel rendelkezik, de ez se nyugtat meg. Írunk elméletileg adás vételit, de ahogy olvastam az se sokat ér.
Továbbá azt se értem, hogy bárki besétálhat egy mobilszolgáltatóhoz, hűségre elhoz egy telefont, majd nem fizeti, letiltják neki és ennyi? Nem is megy utána a szolgáltató? Vagy ennél jóval komplikáltabb a helyzet?
Tény, hogy nem látom át.
Köszi a válaszokat
Még ki nem fizetett telefonról van szó?
Azért a Hardverapró elég kategóriaspecifikus, van egy jól kiépült közösség, pontozási rendszer, ha valakiről kiderül, hogy csaló, azt elég hamar rajtakapják, nincs annyi tróger mint mondjuk Jófogáson.
A 845 pozitív értékelését és szavahihetőségét sem fogja feltenni arra, hogy most akasszon pár tízezer forintot rajtad.
Mindezek ellenére én sem vennék olyan telefont, ami még nincs kifizetve, de még akkor sem ha a legjobb haverom ajánlaná. Nem azért mert nem bízok benne, egyszerűen elvből.
De magával az eladóval szerintem nincs para, bár tény, hogy ha kapnánk egy linket, lehet többet tudnánk mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!