Hogy lehet az beállítani, hogy az én mobilom is hosszan csöngjön?
Figyelt kérdés
Nemtudom, miért, de a mobilom csak kb. 4-5 kicsengésig megy aztán, a hívott szám nem kapcsolható duma. Az ismerőseimnél mind 1 percig simán megy a hívás. HOl lehetne ezt beállítani?2010. máj. 13. 22:26
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a hangposta veszi fel? (Sípolás, majd elkezdi a telefonszámot bemondani). Ezt a szolgáltatóval lehet "rendezni", nem a telefon beállításaival.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem. NIncsen síp utána. "A hívott szám nem kapcsolható" ezt a szöveget mondja fel a bemondó férfi, a kicsengések után, ami tényleg nem több mint 14 másodperc.
2010. máj. 14. 19:26
3/3 anonim válasza:
Felhívod a szolgáltatót, ott be lehet állítani.T mobilos vagy?vagy felhívod a tudakozót ott segítenek. Nekem is be lett állítva, mert mikor hívtak, levette nekik a pénzt. most kicseng 18 20 at automatikusan szétkapcsol. Csak ott lehet szerintem az ügyfélszolgálaton keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!