Tetszik az Iphone de mindenkinek az van! Akkor mit vegyek ami hasonló kategóriájú?
Szerencsére abban a helyzetben vagyok, hogy 12 évesen választhatok vadiúj prémium kategóriás telefonok közül. Az a kérdésem hogy ti melyiket ajánlanátok? Nekem az Iphone 7 tetszik, de sok a ráragadt sztereotípia.
A szempontok: Legyen jó a kamerája, szép a kijelzője, legyen megbízható, legyen hosszú az üzemideje, fontos hogy ne legyen gagyi márka, egyfajta prémium kiegészítőkénz szolgáljon. A Samsung úgy tudom megbízhatatlan de egyébként bejön. Az Iphone 7-esen gondolkodtam még, de nem tetszik, hogy szinte minden embernek az van, pedig ez a készülék a legjobb. Illetve el vagyok bizonytalanodva, hogy megvárjam-e az Iphone 8-at. Ha tudtok ajánlani még, az jól jön. Ne írjatok olyan kommenteket, hogy gazdagköcsög, hülye sznob, stb. Örülök ha valaki végigolvasta, szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!