Iphone 7 (10.3.1) amikor youtuben zenet hallgatok es megnyitok egy uj lapot a safariban vagy megnyomom a home gombot megall a zene. Mi a teendo?
Figyelt kérdés
Tobb honapja hasznalom a keszuleket es ilyenkor elegendo volt a control centerbol ujra elinditani es mar ment is a zene akarmit is csinaltam. A mai naptol viszont hiaba huzom fel a control centert csak a "music" vagyis a keszuleken levo zeneket engedi onnan inditani. Valamikor a lejatszando cimsor a youtubeon hallgatott zene cime, viszont amint megnyomom a play gombot maris csak a "zene" alkalmazasra valt2017. ápr. 17. 20:34
1/3 A kérdező kommentje:
Youtube alkalmazassal is ugyan ez a problema, illetve ha lezar a kijelzo majd a bekapcsolo gombbal felvillantom, ott sem tudom elinditani a youtube zenet.
2017. ápr. 17. 20:43
2/3 anonim válasza:
Ez a "resume" funkcio mar az iOS9-ben kezdett xarul menni, nem tudom miert csak gyanitom, a licenszes tartalmak lejatszasa miatt valami link masolasi protekciot pakoltak bele ami xarul viseli a pause-resume-ot. iOS10-ben ugy nez ki tovabb feszitetteka hurt es mar teljesen kiakad.
Igazabol egy iOS developer tudna erre valszolni pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!