Milyen memóriakártya kell Samsung s5230-ba? Egy 2 GB-os mennyibe kerül bele?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 20:29
1/8 anonim válasza:
Kingston microSD memó.kártya 2GB SDC/2GB
2261 Ft
T-mobile-nál
2/8 anonim válasza:
szerintem Micro SD memóriakártya kell bele, nem drága, pontos árát nem tudom, de olyan 2ezer körül, ha jól tudom
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a villámgyors válaszokat! xD
Szóval T-mobile-nál??
2010. máj. 13. 21:00
4/8 anonim válasza:
Igen, T-mobile-nál is lehet venni. Én legalábbis ott vettem, de itt a link is. Ha legörgetsz, megtalálod.
Első voltam
:)
5/8 anonim válasza:
Itt nézz körül: [link] Én innen vettem a Nokiámba 16 gigásat és nagyon jó. Igaz nem Kingston meg SanDisk de azok sem tudnak többet mint az én Kingmaxom.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi. :) és te a T-mobilnál mikor vetted? xD
2010. máj. 14. 20:58
7/8 A kérdező kommentje:
És a Kingmax szerintetek jó? mert nagyon jó árban van! =)
2010. máj. 14. 21:01
8/8 anonim válasza:
Mint mondtam én itt vettem és semmi bajom nincs vele, 1 éves garanciát írnak rá, de amikor meghozták az volt ráírva hogy örökélet gari van rá és gyártói, felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy akkor mennyi az annyi és azt mondták hogy ha bármi baj van vele akkor küldjem vissza nekik és kicserélik. Fél éve vettem a karit és a gépen még telepíteni sem kellett simán felismerte és jó is működik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!