Samsung Galaxy S6 vagy Galaxy A5 (2017)? Illetve ti vennétek telefont fehér színben fiú létetekre?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert sosem volt még fehér telefonom :D vagy az nem nőies?2017. ápr. 17. 16:37
1/4 Trevor. válasza:
A nőies (vagy buz1s) az arany szín. A fehér teljesen neutrális, bár nekem csak feketében tetszik egy telefon.
Mindkét telefon jó, én szerintem az A5 (2017)-et választanám, elég jó telefon lett. Vízálló és bővíthető is a tárhely (ellenben az S6-al), illetve újabb.
2/4 anonim válasza:
Én az A5-öt venném, mert újabb, bővíthető és vízálló. Azonban talán az S6 gyorsabb valamivel.
Nem nőies.
3/4 anonim válasza:
Miért lenne az arany nőies? Mindenki azt vegye, ami neki tetszik. Ennyierővel a fekete meg leszbis:D
4/4 anonim válasza:
Én S6-ot vennék, és nem nőies a fehér :D a jobb kamera miatt teszem le a voksom az S6 mellett. De az A5 is nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!