Tuvix kérdése:
Ha Telekomnál az van kiírva hogy nincs készleten, de újabb készlet várható, akkor tényleg lesz készlet vagy rendeljek másikat?
Figyelt kérdés
Huawei P10 + ajándékdobozról lenne szó, de már csak szürkében van, fekete elfogyott. Mivel ez limitált kiadás az ajándékkal, várható egyáltalán még készlet, vagy mindig ezt írják ki és inkább érdemes megvenni a szürkét, úgyse lesz fekete már?2017. ápr. 17. 15:23
2/4 anonim válasza:
Ha ki van írva hogy újabb készlet várható akkor az biztosan úgy is lesz. De persze értem hogy nem veszed ezt alapul, szerintem hívd fel őket és érdeklődd meg a dolgot.
3/4 A kérdező kommentje:
Írtam nekik, nem válaszoltak. Másnap kaptam mailt hogy érkezett új szállítmány, de a honlapjukon már nem rendelhető hibaüzenet fogad. Én végeztem a telekom webshoppal, ha nem akarják hogy tőlük vásároljak, én nem erőlködök.
2017. ápr. 18. 15:43
4/4 anonim válasza:
Végül vártál még? Most én is így játam. Egyik nap beletettem a kosárba a keszüléket, de nem fizettem, mert még át akartam gondolni, másnapra meg már "nincs készleten". Ez olyan szívás. Ráadásul azt sem értem, miért van olyan, hogy valamit csak online lehet rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!