1/6 anonim válasza:
Haha, a kínaiak mindet másolnak,millió ilyen márka nélküli telefonjuk van pl Sciphone meg ilyenek :) szerintem nézz körül egy nagyobb kínai piacon XD
2/6 A kérdező kommentje:
nem értem miért mondtad ezt, ennek a telefonnak Htc a márkája
2010. máj. 13. 20:25
3/6 anonim válasza:
Ez HTC!!! Ez hol gagyi te normáltalan. Nagyon jó készülékek! Nézz körül a neten, április végére ígérték érkezését, lehet már, hogy árulják.
4/6 anonim válasza:
szerintem csak azért, mert ő még 15 éves és abban a korban él, hogy a sonyericcson az jó, mert van benne bluetooth meg cybershoot kamera.
HTC az egy tajvani gyártó, a legjobb a windows mobile és android gyártók közt (velük gyártatja a google a nexus one-t a google saját nevével eladott mobilt, ami jelent valamit)
a kérdésre válaszolva pedig: igen, elérhető lesz magyarországon is valószínűleg a tapasztalatok szerint, eddig szinte minden htc-t forgalmaztak garanciával magyarországon.
szerintem vedd meg, nem fogod megbánni.
5/6 anonim válasza:
Azt én sem tudom hogy pontosan hol lehet kapni, de az 100-as hogy eggyik szolgáltatónak sincs a repertoárjába. Tehát ilyen media mart vagy elektroword vagy valami ilyen helyen lehet csak megvenni és persze függetlenül. Vagy esetleg nézz be egy használt kereskedésbe nálunk(Pécs) rengeteg van újonan bent mind garis és karcmentes. Valóban jó kis teló ha veszel akkor sok sikert hozzá :)
6/6 anonim válasza:
20:15 látszik k_urvára értesz a telefonokhoz..Látszik hogy leragadtál a samsungnál kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!