Az iPhone SE-nek jó a kamerája?
"Az iPhone SE-nek jó a kamerája?"
Az Apple mint márka elég igényes, ha egy terméket piacra dobnak, pl. Iphone, nem fogják azzal elrontani hogy pl. gyenge vagy rossz kamerát szerelnek bele.
Az apple premium márka, ha ilyen telefont szeretnél venni, Iphone SE-t nyugodtan vedd meg, hibátlan telefon.
Nekem most pl. Lenovo-m van, az annyira nem preium, és vannak kisebb hibái, pl. elég lassú a szoftver, rajta, az Android 5-ös.
Na ha van pénzed ezért érdemes Iphone-t venni.
#2.Ne haragudj de az Apple is ugyan olyan márka mint a többi.Ha megfogsz mondjuk egy O+3T-t vagy egy S7-t egyáltalán nem lehet azt mondani hogy jobb vagy épp rosszabb, szimplán csak túlértékelt és követi a piacot.
Kérdező:
Átlag használatra bőven jó, ha meg professzionális képeket akarsz készíteni azt úgy sem a telefonnal fogod.
3-as:
Ok, S7-esnél vagy S8-nál elhiszem, a Samsung nagyon feljött mostanában.
A másikat nem is ismerem.
De szerintem akkor is igaz amit írtam.
Most pl. az apple nem fog 8 GB-os telefont piacra dobni, mert az apple premium.
Igényes az Apple? :D
Bendgate (iPhone 6 Plus), hidegben kikapcsoló akkumulátorok (i6S), fülhallgató bementet lehagyása. Ez mindenre utal, csak az igényességre nem. Mondani sem kell, Steve Jobs idejében ilyen még gondolatban sem fordulhatott elő a vállalatnál.
Egyáltalán mitől lesz valami prémium? Attól, hogy drága és minőségi anyaghasználat jellemző a termékeire, semmivel sem lesz jobb egy felsőkategóriás Samsung vagy Huawei telefonnál.
SE-t csak akkor ajánlom, ha kicsi telefont akarsz. Máskülönben Honor 8, szinte mindenben jobb.
Az SE-ben konkrétan az előlapi kamera gyengébb, mint a 6S-ben lévő.
Igen, az Apple prémium... Például az operációs rendszert illetően. De hol marad a normális akkumulátor-kapacitás? Miért nincs gyorstöltés funkció ennyi pénzért? Vagy ami szerintem kevésbé hasznos, de a mai világban a prémium készülékeknél megtalálható gyorstöltés? Értem én, hogy a HD felbontás éppen elég, de ha már olyan nagy annak a készüléknek a teljesítménye, akkor igazán tehettek volna bele egy QHD, vagy UHD-s kijelzőt, és akkor VR-re is alkalmas lenne. De legalább egy FHD-t...
Az Amoled technológiát nem is említem. Jók a kijelzőik, de az Amoled színei dinamikusabbak, a fekete teljesen fekete-sötétben is, vékonyabb, és már elérhető. Több hely maradna az aksinak.
Taptic engine, és rezgőmotor is van benne... az a Home gomb másolat a mechanizmusával (Tatic Engine) több helyet vesz el a készülékből, mint bármelyik más gomb egy random telefonban. Visszajelzésnek (bár kevésbé lett volna élethű) használhatták volna a rezgő-motrot, így a taptik engine helyére kerülhetett volna több akksi, vagy egy Jack dugó. Ami nélkül tényleg lehet élni. De ha vonaton filmezek, és elkezd merülni a készülékem, akkor igencsak zavaró tud lenni, hogy nem tölthetem úgy, hogy tovább nézem a filmet.
Kamera SE:
Hátsó jó, de egy Galaxy S6/S7-től nem jobb, továbbá nincs pro mód, amivel nagyon sok beállítást tehetnél lehetővé.
Az első kamera arra jó, hogyha csak a telefonon nézed vissza a képeket. Egy FHD-s kijelzőn már nem szép.
Ha otthonhagyod a töltőd, nem kérhetsz a legtöbb haverodtól, mert a Micro USB, vagy az USB C nem jó bele. Bluetoothon szintén csak iPhonenak tudsz küldeni. Ez nem zavarna, ha az emberek 70%-a iPhoneval futkározna. De sajnos nem így van. Zenét, filmet körülményesebb rátenni, mint egy Androidos telefonra.
Továbbá kevésbé testreszabható.
Időtállóság... Ha egy hasonló kategóriájú (felső) androidos telefonnal összehasonlítod, nem lesz különbség. De már nem olyan jó az Apple az Androidhoz képest, mint régebben (3GS, vagy 5S).
Prémiumnak prémium, de szerintem kissé beszűkült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!