SOS! Leejtettem az IPhone 5s telefonom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Leejtettem az IPhone 5s telefonomat a jobb felső sarkánál a ki/be kapcsoló gombnál landolt a telefon kb 70-80centi magasból a kőre. A képernyője felnyílt és picit meg is horpadt a telefon. Milyen belső alkatrészek sérülhetnek? Lassulhat a telefon? Milyen problémák léphetnek fel a felsoroltakon kívül?2017. ápr. 15. 23:47
1/9 anonim válasza:
Működik még? Vigyázni kell, mert általában nem ütésállóak.
2/9 anonim válasza:
nekem Samsungom van és már számtalanszor leejtettem kőre járólapra
bevonat sérülésen kívül más baja nem lett még sosem
3/9 anonim válasza:
ha a gyorsulásérzékelő sérült, akkor lehet lassulni fog...XD
amúgy szerinted látnokok járnak ide? vidd el egy szervízbe, ha bajod van vele. ha működik, akkor meg nincs baj.
lehet a proci megütötte magát, de nem fog lassabban dolgozni azért, mert fáj neki...
4/9 Trevor. válasza:
Kellene tokot használni...
Te sem érthetsz valami sokat a telefonokhoz, ha azt hiszed lassul egy telefon, ha leejted. Ha nagyon vészes, vidd el szervizbe.
5/9 anonim válasza:
pedig igaz, mert gyakorlatilag ahogy földet ért, nullára lassult :D
6/9 anonim válasza:
Minek kell kiemelni a kérdést, Azt hiszed jobb lesz vele.
7/9 savanyújóska válasza:
A belseje 99,9%, hogy megúszta, a fém keret és a kijelző szokta vinni ilyenkor az esést, plusz annyira össze van cuppantva minden belül, hogy amúgy se nagyon szoktak elmozdulni. A kérdés, hogy a picit horpadt mit jelent, ha pár mm (1-4), akkor jó eséllyel semmi baja, azon kívül, hogy csúnya. A javítás lesz az, ami nem lesz olcsó, mert valószínűleg nem lesz elég a kijelzőt cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!