Nem tudom a telefonomat elindítani?
Figyelt kérdés
telefonom: Samsung galaxy j5
Google fiókomat feltörték és a telefonomból minden adat törlődött és újra indul a rendszer amikor beakarom kapcsolni a telefont. Viszont, mikor az e-mail címemet kell beírni, amit eleve ehhez e telefonhoz használtam azt írja ki, hogy eszköz visszaállítása megtörtént. A folytatáshoz jelentkezzen be egy olyan google fiókkal, amelylet korábban szinkronizált ezen az eszközön.
Két e-mail címet használtam ezen a teelfonon és mind a kettőnél ugyanezt írja ki.
Mit tegyek?? Nem tudok tovább jutni bármilyen e-mail címet is írok be.
A válaszokat előre is köszönöm. Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett.
2017. ápr. 14. 19:39
1/1 anonim válasza:
Ez szopás.Csinálj új gmail-t azzal jelentkezz be.Ha azzal sem megy,akkor irány a szervíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!