Egy iphone SE vagy egy iphone 6S éri meg jobban?
hidd el, majd rájössz, hogy nem elég a 16 giga...tegnap láttam itt egy kérdést, ahol a kiscsaj siránkozott, mert az alkalmazások gyorsítótáraznak, és a musical.ly-je meg a facebook is már vagy 300 megát elfoglal, és hiába törli, visszajön(hát persze, hogy visszajön, ha újra elkezdi használni)...
majd ott fogsz szenvedni 3-4 GB szabad hellyel, és egyszer jöjjön csak az, hogy de jó lenne most videózni egy hosszabb eseményt, majd fogod a fejed...
ezért írta a kettes, amit írt, és egyetértek vele...ha valaki gyakorlatilag semmit nem akar használni, akkor felesleges ennyit kidobni.
nekem 5S óta csak 32 gigás/64 gigás, most meg már jelenleg 128 gigás 7 plus-om van...régen, úgy iPhone 4-emnél még elvoltam a 16 gigával, 720p videók nem foglaltak sokat, mindig volt 7-8 giga szabad helyem, aztán a 4S-emnél már szűkös volt...de mind1...te tudod, ha ki akarsz dobni egy valag pénzt, csak hogy legyen egy 16 gigás ájfonod, tegyed, csak aztán ne gyere te is "milyen praktikákkal lehet tárhelyet felszabadítani?" kérdésekkel...
A két telefon kb ugyan azt tudja csak a kijelző mérete más
A 6 s a kamera és a dizájn miatt jobban megéri szerintem
Tökéletes a 16Gb is ha arra használod amiket írtál.Nekem 64Gb változata van lassan fél éve.De,eskü,nem tudom 7Gb ot felhasználtam-e tán.
Ja és erős megbízható,kvázi echte 6S.Amiben eltér;3D touch,Méret,Semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!