Samsung galaxy S8 vagy Iphone 7 a jobb?
7-es vagyok. Látom, megjelentek a fanboyok:D
Amúgy nem olyan egyszerű véleményt alkotni egy olyan telefonról, amit tulajdonképpen legtöbben a kezükben se fogtak:D
Látod, nekik mégis sikerül.
Utolo, ez nem igaz
Az iPhone-ok is belassulnak az új frissítések után
Igen belassul, csak nem fél év után, hanem pár év múlva, amikor elavul, mert gyenge lesz a hardver, az erősebb hardverre tervezett alkalmazásokhoz. El kell szomotítsalak, iPhonenál ugyanígy van, csak mivel tovább frissítik, így az is lassítja a régebbi modeleket.
Én az Applet választanám, mégpedig azért, mert 3-4 évre biztos, hogy előre lehet vele tervezni a frissítéseket illetően. De kinek mi. Az S8 nem rossz telefon, de ha Androidos telefont vennék, akkor Huawei lenne. Viszont kinek mi.
Droidban nekem tetszett, hogy testreszabhatóbb, az Apple meg átlátható, törődnek vele. Képek minősége szerintem abszolút nem mérvadó, az emberek többsége csak az instára meg facebookra nyomja a szelfiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!