Mennyire járok rosszabbúl ha részletbe veszek telefont, hint dominó csomagba?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 15:57
1/11 anonim válasza:
Ha részletre veszed, akkor gondolom előfizetésel. az meg tuti hűségnyilatkozatos. azzal meg az a baj, hogy előfordulhat, hogy nem tudod fizetni a számlát és nem mondhatod fel a szerződést.
Meg mobilt venni részletre szerintem hülyeség. Mire kifizeted, már "elavult" lesz.
2/11 anonim 

válasza:

Csak jobban jársz ! Ha épp nincs egyösszegben pénzed, fizetheted részletbe is így akár komolyabb telót is vehetsz mint amire telne, és mindezt kamatmentesen !Azzal sem jársz rosszabbul hogy telefont részletre csak előfizetéseset adnak mivel annak több előnye van mint hátránya!
3/11 anonim 

válasza:

Előfizetéssel vettem telefont T-nél, igaz, hogy 2 éves hűséges, de a telo havi részletet is lebeszélhetem.
Egyben biztos nem adtam volna ki ennyi pénzt telefonra.
4/11 anonim 

válasza:

most veszek részletre 5800-át...azt a havi 3ezret simán ki tudom fizetni az 1800as havidijon felül,de egybe 60ezrem nem lenne uigyse tudom összegyüjteni,elköltöm hülyeségre
sztem megéri
5/11 anonim 

válasza:

Utolsó hozzászolónak, a telefon részleteit is lebeszélheted??? Ilyet még nem is hallottam, pedig én is a T-mobilenél vettem előfizetést. Megmondanád ez melyik tarifacsomag?
7/11 anonim 

válasza:

Jól jársz, kivéve ha iPhone-t veszel.
8/11 anonim 

válasza:

Szerintem hülyeség, ha normálisan nincs pénzed komoly telefonra, ne hitelből nagyzolj.
9/11 anonim válasza:
Én is T-mobil-nál vettem telefont részletre és lett volna lehetőségem egybe kifizetni de nem bántam meg és egyáltalán nem jársz rosszabbul !!!!!
10/11 anonim válasza:
A részletfizetést azért találták ki, hogy kétszer annyi összeget zsebelhessenek be a végére, mint amennyit kp-ba nem tudtál kifizetni. Még hogy lebeszélhető részlet meg kamatmentes hitel :-))))) hol éltek ti? Mind nagyzolni akartok a drágább telefonokkal ami egy év múlva a tizedét sem éri de ti még addigra a felét sem fizettétek ki. Hát gratulálok. Tanulópénznek ez pont jó nektek. Aztán majd ha kocsit akartok venni hátha több eszetek lesz. Aki meg nem tanul belőle vegyen egy Porschet de természetesen részletre mert úgy az igazi. Megér vagy 20 millát de perkálj le érte 40-et aztán add el 10-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!