Miért nem lehet felhívni engem ha ez a helyzet?
Sziasztok
Ez a helyzet!
Nos van egy telefon amiről mindenkit lehet hívni kivéve engem!
Én tudok hívni mindenkit az enyémről még azt a telefont is de arról nem lehet engem de más mindenkit igen.
Fogadni is tudok mindenkit kivéve ha arról jön a hívás mert amikor hív arról akkor nekem nem csörög ki.
Amikor hívni próbál arról akkor csak kicsörög egy rövid ideig és elkezdi mondani utána a számot hangposta ennyi. Nekem eközben nem jelez ki semmit csak majd a kinyomta akkor nekem jelzi, hogy keresett!
Bármi javaslat?
Remélem érthető voltam!
Előre is köszönöm!
Sziasztok
A másik telefon elküldi a telefonszámot?
A tiéden nincsenek letiltva a rejtett számok?
A másik telefon elküldi a telefonszámot?
Az enyémen nem jelez ki semmit nem küldi el a számot csak mikor a másik befejezte a hívás akkor nekem jelez hogy van egy nem fogadott hívásom.
A tiéden nincsenek letiltva a rejtett számok?
Ezt nem tudom hol kell megnézni! Help?
De én úgy tudom nem de meg is néztem és nincs letiltva semmi már ha jó helyen néztem. Lenovo A536A a telefonom van. Beállítások>Hívásbeállítások>Beszédhívás>Hívástiltás itt néztem és itt nincs letiltva semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!