Véletlenül előfizettem egy internetes oldalon, mit tegyek?
"Véletlenül" HAHA.
De amúgy, ja ennyi nem elég. Ha mondjuk küldtél egy smst egy emelt díjas számra is (véletlenül :D), az már elég lehet.
Nekem anno még kb 10 éve, amikor csengőhangokat, meg játekokat lehetett venni, ugyanígy jártam.
Jamba volt a neve... volt ott egy kombináció, amivel le lehetett momdani. De persze stop jamba volt... akárhogy küldtem de nem volt jó, írtam emailt nekik nem válszoltak.... annyi hetente 2x 500 forintos smst küldtek, pedig csak annyi volt hogy játékot szedtem le ... na.mimdegy.... mázlim annyi volt hogy csak akkor küldött smst, ha fel volt töltve a kártya....
Így fogtam a sim kártyát es eldobtam a pi csába....
Azóta megtanultam, hogy soha nem adom meg semmi esetre sem a mobilszámom a neten semmilyen oldalon...
De ha jól emlékszem kell valamit visszaküldeni...
Na, akkor leírom bővebben. :D
Hagyjátok ezt, beismerem, hogy a "véletlenül" nem jó szó rá, egyszerűen nem gondolkodtam, és nagyon szidom magam érte.
Volt ez az oldal, www.harrypotteremoji.us, ahonnan továbbirányított a www.areyouhuman.co oldalra, és itt kérte a számomat, aztán SMS-t, és én hülye, írtam.
Ha a Vodafone-hoz bemegyek, ők tudnak segíteni? Vagy Nektek van ötletetek? Nagyon kétségbe estem.
Azt írja, heti 6 alkalommal fogok tartalomtételt (?) kapni, aminek díja 508 Ft. Megállítani a STOP GAME üzenet elküldésével "tudom".
Segítsetek, és hagyjátok abba a szidalmazásomat, tudom, hogy idióta vagyok. Köszi.
Akkor küld el a stop game szót... ha nem sikerül, akkor email a tartalomszolgáltatónak, ha ez sem akkor vodafone, hogy tiltsák le az emelt díjas tartalmakat.
De így hogy elő vagy fizetve rá nem tudom mennyire lehet... erdeklődj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!