Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? Max...

Milyen telefont vegyek? Max 50000 a keret. Kibírjon legálabb egy évet. Saját tapasztalatokat írnátok?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 10. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
9%

Samsung galaxy grand prime. Azért írom ezt, mert ilyen keretből nem veszel úgysem csúcskategóriás telót:D Akkoriban még 90kba került, most jóval olcsóbban lehet hozzájutni.

2 éve megvan, semmilyen komolyabb baja nem volt még, sőt, beleejtettem egy patakba is, és megúszta. Rengetegszer leejtettem már, és hála az üvegfóliának és a toknak nem lett baja. Igazi úttörő.

A kamerája jó, de nem egy huawey p9, mindenre alkalmas amire egy átlag telefon kell, én ajánlom.

Néha lefagy, de ezek kis hibák. Bármilyen telót is veszel, az üvegfóliába és a tokba megéri beleáldozni néhány ezer forintot, sokat véd.

16/l

2017. ápr. 10. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Homtom h16 pro
2017. ápr. 10. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Ja, vegyen egy 2 éves telefont.. :D Abból is Samsungot.

Amúgy Xiaomi Redmi 4 Prime

50k körül van, esetleg a sima 4 olcsóbb, a 4A meg mégolcsóbb.

2017. ápr. 10. 21:47
 4/5 Trevor. ***** válasza:
Vernee Mars, Xiaomi Redmi 4 Prime. Saját tapasztalatot a Redmi 4-ről tudok írni. Árát bőven megéri, nagyon gyors, nem akad, multitaskingra is alkalmas. Az akksija meg valami elképesztő, 2 nap átlag használat mellett simán megvan, 10-12 órás képernyőidővel. Samsung nem éri meg ilyen árban.
2017. ápr. 10. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
38%

[link]

Nekem ez van fél éves elmúlt és tökéletes.

2017. ápr. 11. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!