Leforgalmazható adat miért nem akar elfogyni?
1 hónapja vettem a telefont rendeltem hozzá havi 1gb adatforgalmat de már csak 4 nap és új havi adatforgalmat kapom meg viszont ebből még nem fogyott semmi
lekérdeztem a tudakozóban még mindíg 1024mb nyi leforgalmazható adatom van holott már 2 napja youtube on nézek komplett filmeket direkt hogy ne menjen pocsékba :D
az is hozzá tartozik hogy a szám már 10 éves lassan és rengetegszer kaptam rá bónusz internetet de azok csak 2 hétig felhasználhatók én úgy tudom
így feleslegesen fizetek havonta ha van fölös netem valahonnan :)
valami ötlet hogy mi lehet ez?
lekérdeztem én már mindent bónuszok,szolgáltatások,aktív vagy felfüggesztett de nincs semmi
mind 1 remélem valami elvan baxva és havi 2e ért ft korlátlan netem van
Nem teljesen korlátlan, de nekem is valami ilyen van.
Van egy 200 megás alap net, hozzá egy "Korlátlan böngészés és e-mail opció".
Amit a böngészőn keresztül csinálsz, az korlátlan és díjtalan, nem fogy el.
Ha a böngészőben nézel youtube videót, az ingyenes. Ha alkalmazásban nyitod, elfogy a havi 200 mega keret és leáll.
Ezen túlmenően az új előfizetőknek be szokták ezt kapcsolni, hogy szokják a dolgot. Utána meg hátha befizetnek rá ha letelik az etetési időszak.
"remélem valami elvan baxva"
Nyugodj meg, olyat sose fognak elcseszni hogy attól neked jobb legyen. Erre nagyon ügyel minden szolgáltató.
A fordítottját viszont többször fogod tapasztalni.
letöltöttem ezt a telekom alkalmazást beléptem ebben most azt írja hogy
2db NetPluszL csomagom van egy 3gb-os és egy 1gb os
a 3gb osból már csak 900mb van az 1gb os még fullos az viszont 100% hogy én egyet fizettem ki mert feltöltő kártyás vagyok nem előfizetéses és a telefonra annyi pénz lett töltve ami az 1gb NetPluszL hez kellet szóval most még jobban nem tudom mi ez
köszi!
rákerestem az akciókra és tényleg márc 31 ig kötött új előfizetés vagy hűséghosszabbítás esetén az első 2 hónapban meg 4x ezik a vásárolt vagy bónuszba kapott adatforgalmat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!