Segítene valaki letölteni a vibert andoridra?
Az van, hogy szeretném androidos telefonra telepíteni a vibert, de nem sikerül.
Regisztráltam google fiókkal, és egyéb alkalmazásokat le tudok tölteni, de mikor a vibert akarom, akkor azt írja ki, hogy bejelentkezés szükséges.
A számítógépnél hitelesítettem a fiókot: megadtam a számomat, megkaptam a kódot, elfogadták. De a telefonon, amikor rámegyek a viber letöltésére, továbbra is azt írja, hogy bejelentkezés szükséges, a telefonon pedig a kódot a beváltásnál nem fogadja el.
Valaki tudna segíteni?
Tudod egyáltalán érzelmezi a kérdést első válaszoló? A telefonra akarom letölteni, viszont a hitelesítést a gépen végeztem el.
Elvileg tehát már hitelesítve van a cím, minden király mégis: bejelentkezés szükséges, és a többi rizsa.
Elismerem, nem értek a telefonokhoz, éppen egy Dávid Gyula előadást kellett megszakítanom azért, hogy ezt a vackot megcsináljam, mert egyébként meglennék nélküle, csak most szükségem van rá.
Segítség kéne.
"A "Bejelentkezés szükséges" képernyő Google fiókkal való bejelentkezést, vagy Viber fiókkal bejelentkezést takar? És ezt a Google Áruház kéri letöltés előtt, vagy már letöltötted, és a Viber alkalmazás kéri?"
Fogalmam sincs semmiről. Én csak annyit tudok, hogy megcsináltam a google fiókot, és egyéb alkalmazásokat le tudok tölteni, de a vibernél most ezt írja ki:
"Azonosítás szükséges. Be kell jelentkezned a Google-fiókodba"
És elvileg be vagyok jelentkezve...
Őszintén szólva, egyáltalán nem értek a modern telefonokhoz. Én még mindig egy régebbi modellt használok, amivel tökéletesen megvagyok, kellene a viber, mert elvileg az ingyenes...
Előző:
Az eredeti első válasz törölve lett, tehát nem a 21:39-es hozzászólónak ment az a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!