ZUK Z2 vagy Xiaomi Redmi 4 Prime?
A specifikációk alapján inkább a Zuk Z2-t.
Igazán egyikhez sem volt szerencsém, de eddig a Zuk-nak eléggé jó az Android Update-je (még az Z1 is megkapta a 7.0.-át).
Ja és annak 4G RAM-ja van és ahogy látom, B20 támogatással is bír.
A kettő közül Xiaomi-t venném.
ismerősnek volt Xiaomi, nekem nem, és nagyon jókat mondott róla.
Én azt venném.
pont ilyen xiaomim van es nagyon jo. igazabol meg csak tegnap kaptam meg szulinapomra de mar most imadom. azt hiszik az emberek h a kinaiak csak szar minosegu dolgokat gyartanak de ez nem igaz. mondom az elonyeit:
-gyors
-ujlenyomat leolvaso kod
-iszonyat lassan merul(a felere se merult le egy nap alatt pedig rendesen hasznaltan, nem vicc)
-jo kamera
-nagy memoria
Nekem is szombat óta Redmi 4 Prime van és ledöbbentem. A szó lehető legpozitívabb értelmében. Anyaghasználat és összeszerelési minőség hibátlan, kijelző nagyon szép képet ad, ujjlenyomatolvasó gyors és pontos, hangszóró minősége is jó. A kamera átlagos, zoomolva már nem olyan szép a kép, de amúgy nincs vele a gond. De az akksi... Na arra nincsenek szavak. 12 óra képernyőidő és még csak 17%-on volt az akksi.
Mondjuk ezek után szívesen kipróbálnék egy Z2-t is, bár aligha lesz rá alkalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!