Miért nem töltődik? Egyszerre minden baja lett?
Acer iconia one 8 tablet, fél éves, kezdetben tök jól működött, 2 hete romlott el valami, nem tölti a töltője, csak bizonyos pozícióban, de úgyis iszonyú sokáig tart, és a wifi sem kapcsol be rajta mostanában, vagy ha igen, akkor max 1 óra után automatikusa kikapcsol és kiírja, hogy nincs internetkapcsolat.
Mi baja lehet? Szervízbe vigyem vagy vissza az üzletbe?
A garancia még érvényes rá szerintem, de nem tudom ilyen hibákkal mit tudnának kezdeni, már bánom, hogy megvettem, mostanában nem is használom sűrűn, és ha használom is, 2 óra alatt teljesen lemerül.
"okos" korszak dilemma.
Hajrá.
Gyere el hozzám füvet nyírni.
Ha garanciás még, akkor egyértelmű, hogy oda vidd, ahol a garanciát intézik. (ez lehet vagy az üzlet ahol vetted vagy márkaszervíz)
Ha nem tudják javítani és nem a te hibádból romlott el (szóval nem lett vizes, nem ejtetted le, stb.), akkor újra cserélik a készüléket.
1-es voltam.
Na végre!
-Hogy rájöttél.
:) bocs, hogy nem azonnal azt mondtam, amit a 2-es.
Gondoltam - csak rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!