Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a neve ennek az alkalmazásn...

Mi a neve ennek az alkalmazásnak? Vagy van ilyen alkalmazás?

Figyelt kérdés
Amikor pl valaki fut akkor úgy fényképezi le hogy több van abbol az emberböl a képen egymás után és be lehet állítani hogy mennyi legyen belölle. Nem tudom jobban megfogalma de remélem hogy tudjátok mire gondolok és tudtok segíteni ☺ a válaszokat köszönöm ☺
2017. ápr. 3. 17:07
 1/6 papagenou ***** válasza:
sorozatkép?
2017. ápr. 3. 17:17
 2/6 Trevor. ***** válasza:
timelapse?
2017. ápr. 3. 17:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez nem az. mert amire én gondolok az egy képet csinál és azon van ugyan az az ember egymás után de ez meg hogy sok képet csinál egymás után és abbol ki lehet választani pl a legjobb képet...
2017. ápr. 3. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Az egyesnek írtam
2017. ápr. 3. 17:49
 5/6 A kérdező kommentje:
2 ez sem az 😶
2017. ápr. 3. 17:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Megvan. Motion shot a neve

De azért köszönöm ☺

2017. ápr. 3. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.