Töltés közben nem jó az ujjlenyomat olvasó, néha akadozik is. Ilyenkor lehet valamit tenni? Ha elviszem szervizbe akkor kicserélik vagy megjavítják?
Figyelt kérdés
Amíg töltőn van a telefonom addig nem tudom használni az ujjlenyomat olvasót, ahogy lehúzom, minden oké.2017. ápr. 2. 21:43
1/3 anonim válasza:
Nekem a kijelző "vadult meg" egyszer, töltés alatt. Másik kábellel nem volt ilyen probléma
2/3 anonim válasza:
Arra pedig nagy szükség van az ujjnyom olvasóra. Szerintem a NATO hadsereget nem őrzik annyira mint egyesek azt a nyamvadt telefont. Mi van abba olyan értékes , meg titkolni való.?
JA, a facebook.! Értem már.
3/3 anonim válasza:
Bocsika 2-es de neked mi közöd van ahoz hogy ő mit tart a telefonján és miért titkosítja? Te szeretnéd ha ellopnák a telefonod és mindenhez hozzáférnének? Szerintem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!